Dolar
32.53
Euro
34.85
Altın
2,322.47
ETH/USDT
3,209.30
BTC/USDT
66,345.00
BIST 100
9,645.02
Spor, Basketbol

Banvit ilk peşinde

Banvit sportif direktörü Turgay Çataloluk, "Bu yıl ilk kez düzenlenen FIBA Şampiyonlar Ligi'nde kupayı Türkiye'ye getirmek için şimdiye kadar yaptığımız gibi sonuna kadar mücadele edeceğiz." dedi.

Ahmet Pesen  | 29.04.2017 - Güncelleme : 29.04.2017
Banvit ilk peşinde

Balikesir

BALIKESİR

FIBA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Monaco'yu 83-74 yenip finale kalan Banvit'in sportif direktörü Turgay Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İspanya'nın Tenerife kentindeki FIBA Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde Monaco'yu yenmelerinin ardından Iberostar Tenerife ile final oynayacaklarını hatırlattı.

Teknik yönetim ve oyuncuların şampiyonluk için büyük mücadeleler verdiğini aktaran Çataloluk, şöyle konuştu:

"Şimdi önümüzde pazar günü Iberostar Tenerife ile oynayacağımız final maçı var. Final maçında işimizin daha zor olacağı açık. Bu yıl ilk kez düzenlenen FIBA Şampiyonlar Ligi'nde kupayı Türkiye'ye getirmek için şimdiye kadar yaptığımız gibi sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sonuçta, oynayacağımız tek bir maçın ardından kazanılacak kupa bulunuyor."

Çataloluk, oynanacak final karşılaşmasında tüm basketbolseverlerin ekran başından kendilerine destek vermesini istedi.

Muhabir: Ahmet Pesen

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın