Dolar
32.57
Euro
34.95
Altın
2,316.40
ETH/USDT
3,134.00
BTC/USDT
64,323.00
BIST 100
9,722.09
Dünya

Trump'ın Özel Temsilcisi Greenblatt İsrail'de

Jason Greenblatt, İsrail hükümetinin Batı Şeria İşleri Koordinatörü Mordechai ile İsrail'de güvenlik ve Filistin ekonomisiyle ilgili meseleleri görüştü.

19.01.2018 - Güncelleme : 19.01.2018
 Trump'ın Özel Temsilcisi Greenblatt İsrail'de ABD Başkanı Donald Trump'ın uluslararası barış görüşmelerinden sorumlu özel temsilcisi Jason Greenblatt (fotoğrafta), resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Batı Şeria'nın Ramallah kentinde, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldi. ( Issam Rimawi - Anadolu Ajansı )

Palestinian Territory

KUDÜS

ABD Başkanı Donald Trump'ın Uluslararası Müzakereler Özel Temsilcisi Jason Greenblatt İsrail hükümetinin Batı Şeria İşleri Koordinatörü Yoav (Poli) Mordechai ile görüştüğünü belirtti.

Trump'ın Özel Temsilcisi Greenblatt, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "General Mordechai ile önemli bir görüşme gerçekleştirdim. İsrail'de güvenlik ve Filistin ekonomisiyle ilgili meseleleri konuştuk." ifadelerini kullandı.

Greenblatt, İsrailli yetkililerle temaslarda bulunmak üzere dün akşam İsrail'e gelmişti. Greenblatt'in ziyaretinin, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in İsrail'e geleceği 21 Ocak tarihine kadar sürmesi bekleniyor.

Muhabir: Ammar Elkhalfi, Hacer Başer


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.