Dolar
32.32
Euro
34.92
Altın
2,207.11
ETH/USDT
3,589.30
BTC/USDT
71,092.00
BIST 100
9,058.39
Dünya, Zeytin Dalı Harekatı

Malezya’da Zeytin Dalı Harekatı'nın başarısı için hacet namazı

Malezyalı Müslümanlar Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı olması için hacet namazı kılarak dua etti.

26.01.2018 - Güncelleme : 26.01.2018
Malezya’da Zeytin Dalı Harekatı'nın başarısı için hacet namazı

Kuala Lumpur

KUALA LUMPUR

Malezya'nın Başkenti Kuala Lumpur’daki Hacı Tabung Camisi’nde kılınan akşam namazının ardından Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan harekatı gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının başarılı olması için hacet namazı kılındı. 

Namazın ardından Türk askerlerinin sağ salim dönmeleri ve Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı olması için topluca dualar edildi.

Harekatta şehit düşen askerler için de ayrıca dualar okundu. 

Hacet namazına katılan Malezya’da yaşayan Türklerden Hakan Akçalı, "Bugün burada askerlerimizin Zeytin Dalı Harekatını sağ salim başarılı bir şekilde tamamlaması için hacet namazı kıldık. Namaza Malezyalı kardeşlerimiz de ilgi gösterdi. Malezya halkı bu konuda gerçekten Türkiye’nin arkasında duruyor ve bizi destekliyor.” dedi.

Muhabir: Adem Şalvarcıoğlu

Malezya'da Zeytin Dalı Harekatına destek
Başkent Kuala Lumpur’da Hacı Tabung Camisi’nde kılınan cuma namazından sonra Suriye’nin Afrin bölgesinde PYD/PKK ve DEAŞ mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan harekatı düzenleyen Türk askerler için dualar edildi. ( Adem Şalvarcıoğlu - Anadolu Ajansı )
26.01.2018 Adem Şalvarcıoğlu
1 / 10
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.