Dolar
32.33
Euro
34.92
Altın
2,214.30
ETH/USDT
3,575.30
BTC/USDT
71,062.00
BIST 100
9,079.97
Dünya

Türkiye-Gürcistan YDSK toplantısı yapıldı

Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısının ikincisi, Başbakan Yıldırım ve Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili başkanlığında yapıldı.

23.05.2017 - Güncelleme : 23.05.2017
Türkiye-Gürcistan YDSK toplantısı yapıldı Fotoğraf: AA/Utku Uçrak

TİFLİS

Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDKS) toplantısının ikincisi, Başbakan Binali Yıldırım ve Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili başkanlığında yapıldı.

Başbakan Yıldırım ile Kvirikaşvili'nin bir saat süren baş başa görüşmesinin ardından Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısına geçildi.

Toplantıya, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü katıldı.

Basına kapalı yapılan toplantı, 2 saat sürdü.

Muhabir: Mümin Altaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.