Dolar
32.47
Euro
35.14
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,552.00
BTC/USDT
70,856.00
BIST 100
9,079.97
Ekonomi

THY Havacılık Akademisi, UGETAM ile hizmet protokolü imzaladı

Protokol kapsamında THY Havacılık Akademisi, UGETAM'a ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim ve danışmanlık hizmeti sunacak.

25.07.2017 - Güncelleme : 25.07.2017
THY Havacılık Akademisi, UGETAM ile hizmet protokolü imzaladı

İSTANBUL 

Türk Hava Yolları (THY) Havacılık Akademisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Akademisi ve Eğitim İşlerinden Sorumlu Şirketi UGETAM AŞ ile hizmet protokolü anlaşması imzaladı.

THY'den yapılan açıklamaya göre, protokol, THY İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay ile UGETAM AŞ Genel Müdürü Dr. Şenol Yıldız'ın imzalarıyla hayata geçirildi.

THY Genel Müdürlük'te düzenlenen imza töreninde konuşan Çay, "UGETAM ile Havacılık Akademimiz arasında tesis edilen güç birliğinin eğitim alanında ortaklaşa yürütülecek projelere olumlu katkılarını en kısa sürede göreceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

UGETAM AŞ Genel Müdürü Yıldız da "Ülkemizin ulusal gururu THY ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, geleceğin profesyonelleri ve yöneticilerinin yetiştirilmesinde çok büyük katkı oluşturduğu kanaatindeyim." değerlendirmesinde bulundu.

Protokole göre, THY Havacılık Akademisi, UGETAM'a ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim ve danışmanlık hizmeti sunacak.

Protokol, eğitim desteği ve eğitmen teminiyle birlikte sınıf, laboratuvar, donanım ve malzemelerin de karşılıklı tahsis edilebilmesine imkan sağlayacak.

Muhabir: Emrah Güney

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın