Dolar
32.59
Euro
34.72
Altın
2,395.63
ETH/USDT
3,080.50
BTC/USDT
64,423.00
BIST 100
9,693.46
Dünya, Kurumsal Haberler

Anadolu Ajansına Pentagon'da yer tahsis edildi

Anadolu Ajansına ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Basın Operasyonları Biriminde yer tahsis edildi.

Kasım İleri  | 24.04.2017 - Güncelleme : 25.04.2017
Anadolu Ajansına Pentagon'da yer tahsis edildi Fotoğraf: AA/Yasin Öztürk

Washington DC

PENTAGON

Anadolu Ajansına ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Basın Operasyonları Biriminde yer tahsis edildi.

Yaklaşık dört aylık çalışmanın sonucunda Pentagon basın ofisinin ek salonunu basın yayın organlarının kullanımına sundu.

Ofiste, Anadolu Ajansının yanı sıra Pentagon'da yeri bulunmayan Breibart, El Cezire, Washington Times, US World News gibi basın organı da yer verildi.

Aynı bölümde ABD’nin önde gelen CNN, ABC, NBC ve Fox News gibi birçok televizyon kanalının yanı sıra Reuters, AFP ve Associated Press gibi haber ajansları ve New York Times, Washington Post, Wall Street Journal gibi gazetelerin de haber masası bulunuyor.

Basın alanın hemen bitişiğinde ise yer alan Pentagon Basın Operasyonları Direktörlüğünde her bölge komutanlığının masası ve sözcüleri yer alıyor.

Kullanıma hazır hale getirilen yer içerisinde, Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan "2016 Almanak'ı", "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" ve "Istanbul Photo Award" albümü gibi eserlere de bulunuyor.

Muhabir: Kasım İleri

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın