Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,569.30
BTC/USDT
70,815.00
BIST 100
9,079.97
Kurumsal Haberler

Erzurum Belediye Başkanından AA'ya ziyaret

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Anadolu Ajansı İstanbul Haberleri Editörlüğünü ziyaret etti.

23.05.2017 - Güncelleme : 23.05.2017
Erzurum Belediye Başkanından AA'ya ziyaret Fotoğraf: AA/Veli Gürgah

İSTANBUL

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Haberleri Editörlüğünü ziyaret etti. 

İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan'ın ajans çalışmaları hakkında bilgi verdiği Sekmen, AA'nın Türkiye'nin milli kurumlarından biri olduğunu belirterek, ajansın basın yayın alanında önemli işlev gördüğünü söyledi.

Sekmen, AA'nın güçlü, uzun ömürlü bir kurum olduğunu dile getirerek, "Biz de ziyaret etmek istedik. Erzurum'da da haberlerimizi Anadolu Ajansı aracılığıyla tüm Türkiye'ye ve dünyaya duyuruyoruz. Teşekkür etmek istedik. Bu vesileyle buradayız." dedi.

AA'nın tarafsız habercilik yaptığını, bilgiyi kaynağından alarak halka ulaştırdığını belirten Sekmen, ajansın halkın sesi, gözü, kulağı olduğunu ifade etti. 

"Yatırımcıları Erzurum'a davet ediyoruz"

Kentin turizm faaliyetlerini tanıtmaya yönelik çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Sekmen, kentte tesis eksikliklerinin bulunduğunu ancak bunların da yatırımlarla telafi edileceğini söyledi.

Sekmen, "Gelecek yıllar göreceksiniz ki çok daha farklı bir Palandöken, konaklı kayak merkezleri olacak. Buna özen gösteriyoruz, ayrıca tanıtıma da ağırlık veriyoruz. Bundan sonra Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. Onlara hemen dağın yanı başında otel yerleri gösterebiliriz. Çok cüzi paralarla verebiliriz, yeter ki otel yapılsın." değerlendirmesinde bulundu. 

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın