Dolar
32.45
Euro
35.12
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,560.60
BTC/USDT
70,724.00
BIST 100
9,079.97
Kurumsal Haberler

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Anadolu Ajansı'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında, üç kategoride 12 fotoğraf için oy kullandı.

14.12.2017 - Güncelleme : 14.12.2017
Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

Sakarya

SAKARYA 

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı. 

Vali Balkanlıoğlu, "Haber" kategorisinde Samir Tatin'in "Doğu Guta'ta hava saldırıları", Diaa al Din'in "Suriye'de ateşkes ihlalleri", Kayhan Özer'in "Erdoğan sevinci", Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" fotoğraflarını oyladı. 

Balkanlıoğlu, "Yaşam" kategorisinde ise Şebnem Coşkun'un "Türkiye'nin beyaz melekleri", Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu", Zekeriya Karadavut'un "'Kostak' profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", Yunus Emre Günaydın'ın "İstanbul'da sağanak" ve Fikret Delal'ın "Rize'de teleferikle ulaşım" fotoğraflarına oy verdi. 

Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Spor" kategorisinde ise Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Galatasaray-Fenerbahçe", Tahir Turan Eroğlu'nun "Avrupa Karate Şampiyonası" ve Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" fotoğrafları için oy kullandı.

AA'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına her yıl katıldığını belirten Balkanlıoğlu, birbirinden güzel fotoğrafları seçmede tereddüt ettiğini söyledi.

Foto muhabirlerinin bazen şans bazen de yılların getirdiği tecrübeyle çok güzel anları yakaladığını vurgulayan Balkanlıoğlu, şunları söyledi:

"Bazıları bize çok hüzün verdi. Özellikle Filistin, Suriye, Myanmar'da Müslümanlara karşı yapılan zulümlerin fotoğraflanması.. Bazıları da bizi neşelendirdi. Son derece güzel fotoğraflar. Oy vermekte, seçmekte tereddüt ettik. Anadolu Ajansı'nı ve foto muhabirlerini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum."

Muhabir: Onur Orhan,İbrahim Yozoğlu

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın