Dolar
32.38
Euro
35.08
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,563.10
BTC/USDT
70,820.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Dünyadan Spor

Real Madrid, Celta Vigo'yu zor geçti

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 2. haftasında Real Madrid, konuk ettiği Celta Vigo'yu 2-1 yendi.

28.08.2016 - Güncelleme : 28.08.2016
Real Madrid, Celta Vigo'yu zor geçti

MADRİD

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 2. haftasında Real Madrid, konuk ettiği Celta Vigo'yu 2-1 yendi.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maç, İtalya'da meydana gelen depremde hayatlarını kaybedenlerin anısına yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. Real Madrid, ilk yarıda özellikle Luka Modric ile etkili olurken, Hırvat oyuncunun 29. dakikadaki şutunda top direkten döndü.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Alvaro Morata, 60. dakikada Real Madrid'i 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Madrid savunmasının hatasını iyi değerlendiren Fabian Orellana, 66. dakikada skoru 1-1'e getirdi. Marco Asensio, Modric ve Morata'nın yerlerine Lucas Vazquez, James Rodriguez ve Mariano Diaz'ı oyuna alan Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, takımının hücumdaki ağırlığını arttırdı. Eflatun-beyazlıların aradığı galibiyet golü 81. dakikada Vazquez'in pası sonrasında Alman orta saha oyuncusu Toni Kroos'dan geldi. Real Madrid, Celta Vigo karşısında çok zorlandığı maçı 2-1 kazandı.

Sezona deplasmanda Real Sociedad'ı 3-0 yenerek başlayan Real Madrid, bugün aldığı galibiyetle puanını 6'ya yükselterek, bir maç eksiği olan Barcelona'nın önünde liderliğe yükseldi.

Bu arada Real Madrid'de takıma geç katılan Cristiano Ronaldo, sakatlığını henüz atlatamayan Karim Benzema ve kaleci Keylor Navas kadroda yer almadı.

Öte yandan, La Liga'da bu akşam oynanan diğer maçlarda en dikkat çekici skor Eibar'ın sahasında Valencia'yı 1-0 yenmesi oldu. Bu sezon ligin iddialı takımlarından Valencia böylece sezona kötü bir başlangıç yaparken, ilk iki maçında henüz puanla tanışamadı.

Gecenin bir başka karşılaşmasında ise Real Sociedad, deplasmanda Osasuna'yı 2-0 mağlup etti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın