Dolar
32.33
Euro
34.90
Altın
2,210.20
ETH/USDT
3,560.00
BTC/USDT
70,460.00
BIST 100
9,043.13
Spor

Real Madrid Teknik Direktörü Zidane: Çok zor bir karşılaşmaya çıkacağımızı biliyoruz

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid'de teknik direktör Zidane, Deportivo La Coruna karşılaşmasının kendileri için riskli maçlardan biri olduğunu söyledi.

09.12.2016 - Güncelleme : 10.12.2016
Real Madrid Teknik Direktörü Zidane: Çok zor bir karşılaşmaya çıkacağımızı biliyoruz

MADRİD

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane, Deportivo La Coruna karşılaşmasının kendileri için riskli maçlardan biri olduğunu söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında Deportivo La Coruna'nın iyi futbol oynamasına rağmen ligde layık olduğu yerde bulunmadığını belirten Zidane, "Bizim için tuzak bir maç. Çok zor bir karşılaşmaya çıkacağımızı biliyoruz." dedi.

Deportivo La Coruna'ya mağlup olmamaları halinde yenilmezlik serisini 35 maça çıkararak kulüp tarihine geçecek olan Fransız teknik direktör, bu konuyla ilgili olarak da, "Burada birçok teknik direktör çok şeyler elde etti. Bizim için önemli olan aynı şekilde çalışmaya devam etmek. Yaptıklarımız değerli, futbolcularımızın heyecanlı ve çok güzel bir atmosferi var. Bu ortamı iyi bilirim. Çok hızlı değişebilir. O yüzden bu ortamı korumamız lazım." değerlendirmesini yaptı.

Zidane, az süre aldığı için takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Kolombiyalı futbolcu James Rodriguez hakkında ise, "James'in gitmeyeceğine eminim. Ben de takımdan ayrılmasını istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Zinedine Zidane'ın Deportivo La Coruna maçı için açıkladığı kadroda Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Luka Modric yer almadı. Bu futbolcuların, Real Madrid'in Japonya'da katılacağı FIFA Kulüpler Dünya Kupası öncesinde riske atılmamak için dinlendirileceği yorumları yapıldı.

La Liga'da en yakın rakibi Barcelona'nın 6 puan önünde lider durumda bulunan eflatun-beyazlı ekip, milli futbolcu Emre Çolak'ın formasını giydiği Deportivo La Coruna'yı 10 Aralık'ta TSİ 22.45'te Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk edecek.

Muhabir: Şenhan Bolelli



Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.