Dolar
32.45
Euro
35.12
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,560.60
BTC/USDT
70,724.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Ümit Özat'ın hedefi 43 puan

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, ligi 43 puanla bitireceklerine inandıklarını söyledi.

Musa Samur  | 14.12.2017 - Güncelleme : 14.12.2017
Ümit Özat'ın hedefi 43 puan

Ankara

ANKARA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda kırmızı-siyahlı takımın göreve başlamasının ardından bir ivme kazandığını belirtti.

Süper Lig'de ilk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldığını ve bu süreci 15 ila 18 puanda bitirmenin kendileri açısından iyi olacağını dile getiren Özat, "Kehanet olarak değerlendirmeyin, geçen sezon takımın başına bir hafta erken gelmiştim ve ligi 46 puanla bitirmiştik. Gençlerbirliği, ligi bu sezon 43 puanla bitirecek, inanın bana. İddia ediyorum, normal şartlarda bu takım ligi 42 puanın üstünde bitirecek." ifadelerini kullandı.

Futbolcuların taraftarların desteğine ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Özat, şöyle devam etti:

"Taraftar tribüne hafta sonu eğlence için gelir, maçı bir festival gibi görür. Kimi zaman hüzün, kimi zaman mutluluk yaşar. Takım taraftarın çocuğu gibidir. İnsan çocuğuna kızamaz. Sporculuktan gelme insanlarız. Bazen tepkimizi sert ve anında verebiliyoruz. Başka yollara da başvurabilirim ama taraftarımı mahkemelerde görmek istemem."

"Ligde kalmayı başarı saymıyorum"

Ümit Özat, ligde kalmalarını başarı olarak görmeyeceğini dile getirdi.

Gençlerbirliği'nin tarihinin en zor dönemlerini yaşadığını ve herkesin bütünüyle takıma destek vermesi gerektiğinin altını çizen Özat, "Kümede kalmaya gelmedik, geçen sene ligi bitirdiğimiz yer için mücadele etmeye geldik. Oyuncularımın potansiyeline inanıyorum. Ligde kalmayı başarı saymıyorum." diye konuştu.

Muhabir: Musa Samur

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın