Dolar
32.50
Euro
34.59
Altın
2,372.57
ETH/USDT
3,083.00
BTC/USDT
63,184.00
BIST 100
9,604.94
Gündem

'15 Temmuz hayatımın en önemli parçası'

İstanbul'da FETÖ'nün darbe girişimini engellemek isterken açılan ateş sonucu kolundan yaralanan Osman Kamacı, ülkeye, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmanın gururunu yaşıyor.

Kadir Yıldız  | 13.07.2017 - Güncelleme : 13.07.2017
'15 Temmuz hayatımın en önemli parçası'

Kocaeli

KOCAELİ - KADİR YILDIZ

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine karşı koymak için Kocaeli'den gittiği İstanbul'da askerlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Osman Kamacı, ülkeye, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmaktan gurur duyuyor.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk babası Kamacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'un üzerinden bir yıl geçmesine rağmen olayın sıcaklığını koruduğunu, şehitleri unutamadığını belirtti.

Kanlı gömleğini halen sakladığına işaret eden Kamacı, şu ifadeleri kullandı:

"Türklerin yeri, zamanı geldiğinde neler yapabileceğini gördük. Ben onu yaşadım, o yönden çok mutluyum. Dünyada kimse bizim bileğimizi bükemez. Türk'ün geninde var askerlik, bizim gibi insanlar bile orada çatışmaya girip, bir şeyler yapmaya çalışıyor. Çok onurlu ve mutluyum Allah bana böyle bir şey yaşattığı için. Annem 80 yaşında, rahatsız. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın ziyaretinde annemin rahatsızlığı o gün geçti. Çünkü çok mutluydu, gururluydu. Bu bile benim için büyük bir onur."

Kendisinin de şehadete ulaşmak istediğini anlatan Kamacı, "Ama Allah'a hamdolsun, şu plaket bile bize yetiyor. Çocuklarıma ve ileride torunlarıma gösterebileceğim. Hayatımın en önemli parçası 15 Temmuz artık. Yeniden doğuş benim için. Çünkü vatanım için bir nebze de olsa görevimi yaptığımı düşünüyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.