Dolar
32.33
Euro
35.07
Altın
2,223.10
ETH/USDT
3,562.60
BTC/USDT
70,775.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

CHP kortejindeki polise motosiklet çarptı

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde CHP'nin, Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünde yol güvenliğini sağlayan bir polis, motosikletin çarpması sonucu hafif yaralandı.

27.06.2017 - Güncelleme : 27.06.2017
CHP kortejindeki polise motosiklet çarptı

DÜZCE

 Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünde yol güvenliği alan bir polis, motosikletin çarpması sonucu hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kılıçdaroğlu'nun mola vereceği D-100 karayolunun Kaynaşlı ilçesi Üç Köprü Kavşağı mevkisinde trafik akışını durdurmaya çalışan polis memuru İsmail Bilir'e, bu sırada İstanbul yönüne giden ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen motosiklet çarptı.

Kazada polis memuru Bilir ile motosikletteki bir kişi hafif yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da bu mevkide mola verdi.

Muhabir: Yücel Velioğlu,Ömer Ürer

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın