Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,219.42
ETH/USDT
3,574.10
BTC/USDT
70,900.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Feridun Düzağaç'tan FETÖ açıklaması

Feridun Düzağaç, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından siyasi kanatta oluşan birlik duygusunun topluma iyi geldiğini söyledi.

28.08.2016 - Güncelleme : 29.08.2016
Feridun Düzağaç'tan FETÖ açıklaması Fotoğraf: AA/Hakan Firik

BALIKESİR

Söz yazarı, besteci ve yorumcu Feridun Düzağaç, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından siyasi kanatta oluşan birlik duygusunun topluma iyi geldiğini söyledi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen "Zeytinli Rock Festivali"ne katılan Düzağaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

"Siyasilerin birlik duygusu içinde olmaları çok önemli"

Düzağaç, toplumun her kesiminden görevi, işi, sorumluluğu ne olursa olsun herkesin önceliğinin kanın durması olduğunu dile getirdi.

İfadenin ve iletişimin çok önemli olduğu bir zaman diliminden geçildiğini vurgulayan Düzağaç, şöyle konuştu:

"Adını anmak istemediğim, yakın geçmişteki büyük badireyi atlattıktan sonra devletin her kademesindeki siyasi kanatta oluşan birleşme ve birlik duygusunun bu topluma bir derece iyi geldiğini hissettim. Ben de kendi payıma çok iyi hissettim. Bizler demokrasi ve evrensel doğrular adına oy vermekle mükellef vatansever insanlarız ve meclisteki her bireyin ve onların dahil oldukları partilerin birbirleriyle iyi geçinmeleri, iletişim içinde olmaları ve birbirlerine sevgi sözcükleriyle hitap etmelerini görmek istiyoruz. Bu ülkemizdeki demokrasi tarihinin belki de en özlediği şey."

Düzağaç, bunu da siyasilerin başarması gerektiğini ifade ederek, "Bu darbe girişimi sonrası oluşan olumlu havanın, paylaşacak başka bir ülkemiz ve toprağımız olmadığının bilincine varmış bu söylemin devam etmesini umuyorum." dedi. 

Muhabir: Hakan Firik

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.