Dolar
32.41
Euro
35.09
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,572.40
BTC/USDT
70,796.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

'Hakurk ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki PKK hedefleri vuruldu'

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terör örgütü PKK kamplarına düzenlenen hava harekatında, teröristlere ait hedefler imha edildi.

17.11.2017 - Güncelleme : 17.11.2017
'Hakurk ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki PKK hedefleri vuruldu'

ANKARA

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terör örgütü PKK kamplarına düzenlenen hava harekatında, teröristlerin kullanıldığı barınak, sığınak, silah mevzisi ile silah ve mühimmat depoları imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edildi.

Bu kapsamda, bugün Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Avaşin-Basyan bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi.

Hava harekatında, bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı belirlenen barınak, sığınak, silah mevzisi ile silah ve mühimmat depoları imha edildi.

Harekata katılan jetler, emniyetle üslerine döndü.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.