Dolar
32.46
Euro
34.62
Altın
2,391.20
ETH/USDT
3,048.70
BTC/USDT
63,721.00
BIST 100
9,693.46
Gündem

İstanbul Autoshow 2017 kapılarını açtı

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen "İstanbul Autoshow" kapılarını VIP ziyaretçileri ve basın mensuplarına açtı.

20.04.2017 - Güncelleme : 20.04.2017
İstanbul Autoshow 2017 kapılarını açtı

İSTANBUL

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen "İstanbul Autoshow" kapılarını VIP ziyaretçileri ve basın mensuplarına açtı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen fuarda, ODD bünyesindeki 19 otomotiv markasının yeni ve satışı devam eden otomobilleri sergileniyor.

Yarın genel ziyarete açılacak fuarda, piyasadaki en uygun fiyatlı otomobillerden milyonlarca liralık otomobillere kadar geniş seçenekler sunuluyor.

Bugünün ve geleceğin teknolojilerinin sergilendiği fuara, Alfa Romeo, Aston Martin, Dacia, DFSK, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Lexus, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Smart, Ssangyong ve Toyota katılıyor.

Fuarda, otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim, aksesuar ve yan sanayi firmaları, sivil toplum örgütleri ve basın kuruluşları da yer alıyor. Özellikle sektörel basının yer aldığı "Basın Sokağı" da ziyaretçilerin ilgisini bekliyor.

"Geleceğe Yakından Bakın" sloganıyla gerçekleştiriliyor

Bu yıl "Geleceğe Yakından Bakın" sloganıyla gerçekleştirilen fuarda bugünün ve geleceğin teknolojileri sergileniyor.

Renault yeni Koleos ve Captur'ın prömiyerini gerçekleştirdi

Renault, yeni Koleos ve Captur'ın Türkiye prömiyerini fuarda gerçekleştirdi.

Fuarda 16 aracıyla yer alan Renault, Yeni Espace'i otomobilseverlerle ilk kez Autoshow'da buluşturdu.

Yenilenen ürün gamı ile İstanbul Autoshow'da yerini alan Dacia, ilk otomatik vitesli modeli Duster EDC ile ilgi çekti.

Yenilenen Yaris ilk kez Türkiye'de

Toyota, fuarda, geniş hibrit ürün gamıyla yerini alırken, B segmentindeki temsilcisi Yaris de yenilendikten sonra Türkiye'de ilk kez beğenilere sunuldu.

Marka, otomotiv sektöründe bir ilk olan "interaktif showroom" uygulamasının da tanıtımını yaptı.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, "Yakın gelecekte Türkiye satışlarımızın da önemli bir oranının hibrit olmasını bekliyoruz" dedi.

Yeni Peugeot 301 tanıtıldı

Peugeot, 7 koltuklu "Yeni SUV Peugeot 5008" ve "Yeni Peugeot Traveller" modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Türkiye'de satışa sunulan Yeni Peugeot 301, dünyada ilk defa İstanbul Autoshow 2017'de sergilendi.

Jeep Compass da fuarda

Jeep, Ekim 2017'de Türkiye'de satışa sunulacak, sınıfının en gelişmiş 4x4 sistemlerine sahip yeni modeli Jeep Compass'ı fuarda tanıttı.

Jeep Marka Direktörü Sinan Saip Bel, "Yılın son döneminde satışa sunacağımız Jeep Compass için ilk etapta 200 adetlik bir satış hedefi belirledik. Modelimizin siparişlerini şimdiden almaya başladık" diye konuştu.

SKYJET uzay aracı sergilendi

Lexus, "Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu" filmi için tasarlanan SKYJET uzay aracını sergiledi. Marka, yeni hibrit modellerinin yanı sıra "interaktif showroom" hizmetini de tanıttı.

Hafta içi kadın ve öğrencilere ücretsiz

İstanbul Autoshow 2017'ye giriş ücretleri hafta içi 10 TL, hafta sonu ise 20 TL.

Kadınların hafta içi ücretsiz, hafta sonu ise 10 TL ödeyerek girebileceği fuar, öğrenciler için hafta içi ücretsiz, hafta sonu ise 5 TL olacak.

Muhabir: Uğur Aslanhan, Gökhan Yıldız

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın