Dolar
32.37
Euro
34.94
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,512.20
BTC/USDT
69,894.00
BIST 100
9,117.73
Gündem

MHP heyetinden şehit öğretmenin ailesine ziyaret

MYK Üyesi Küçük başkanlığındaki heyet, Tunceli'de PKK'lı teröristlerce katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın Gümüşhane'de yaşayan ailesini ziyaret ederek, taziyelerini iletti.

25.07.2017 - Güncelleme : 25.07.2017
MHP heyetinden şehit öğretmenin ailesine ziyaret Fotoğraf: AA / Veysel Kara

GÜMÜŞHANE

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Musa Küçük başkanlığındaki heyet, Tunceli'de PKK'lı teröristler tarafından katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın Gümüşhane'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Küçük ve beraberindekiler, şehidin Torul ilçesi Demirkapı köyündeki babaevini ziyaret etti. Baba Hamit Yılmaz'a başsağlığı dileyen Küçük, ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin taziyelerini iletti.

Musa Küçük, ziyarette yaptığı konuşmada, şehidin babası Yılmaz'a Bahçeli'nin selamlarını getirdiklerini, genç öğretmenin şehadetinden üzüntü duyduklarını söyledi.

Maddi ve manevi olarak her zaman şehit ailesinin yanında olduklarını belirten Küçük, "Bir şehit babası olarak çok metanetli davrandınız. Genel Başkanımız basından sizleri sürekli takip etti. Bu duyguları taşımanız bizim için ayrı anlam ifade ediyor." dedi.

"Bunun son olmasını diliyoruz"

Tarih boyunca Türk milletinin vatan, bayrak ve namusu uğruna bedeller ödediğine işaret eden Küçük, terörün hiçbir zaman kazanan taraf olamayacağını vurguladı.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini kaydeden Küçük, "Bu süreci birbirimize destek olarak, vatanımıza sahip çıkarak aşacağız. Siz evladınızı şehit verdiniz ve bedel ödediniz. Türk milleti olarak bizler de bedel ödemeye devam ediyoruz. İnşallah bunun son olmasını diliyoruz. 'Vatan sağ olsun' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Baba Hamit Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, taziyelerinden dolayı Bahçeli'ye teşekkür etti.

Kendisinin de bu milletin bir ferdi olduğunu belirten Yılmaz, "Siyasi partilerimizden, devlet görevlilerimizden ve milletimizden Allah razı olsun. Herkes aradı, sordu, ilgilendi. Vatanımız güzel ama parazitlerimiz var. İnşallah bu parazitlerden bir an önce kurtuluruz. Temennimiz bunun son olması. Rabb'im devlet büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Onların varlığına her zaman ihtiyacımız var. Vatanımız, milletimiz, devletimiz var olsun." diye konuştu.

Küçük ve beraberindekiler, şehit öğretmenin köy mezarlığındaki kabrine de ziyarette bulunarak, dua etti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın