Dolar
32.56
Euro
34.90
Altın
2,332.92
ETH/USDT
3,145.10
BTC/USDT
64,387.00
BIST 100
9,716.77
Gündem

Suruç çamur ve çukurlardan kurtarılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Suruç ilçesinde, mahalle ve okul yollarını çamur ve çukurlardan kurtarmak için asfalt çalışmalarına başladı.

13.02.2017 - Güncelleme : 13.02.2017
Suruç çamur ve çukurlardan kurtarılıyor

ŞANLIURFA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, başta mahalle ve okul yollarını çamur ve çukurlardan kurtarmak için asfalt seferberliği başlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, görevlendirme sayesinde hizmetlerin etkin bir şekilde ulaştığı ilçede yıllardır yenilenmeyen cadde ve sokaklarda asfalt çalışması yapılıyor.

İlçenin en büyük mahallesi konumundaki Aligör'de asfalt çalışması başlatan belediye ekipleri, mahalle yollarını ve okul yollarını çamur ve çukurdan kurtarmak için adete seferberlik başlattı. İlçede bu hafta içerisinde 30 bin metrekare asfaltın serilmesi hedefleniyor.

Şanlıurfa-Gaziantep karayolu ile Suruç ilçesinin bağlantı yolu Aligör Mahallesi ve ilçedeki okulların yollarını da asfaltlanarak, öğrencilerin çamurdan ve çukurdan kurtulması sağlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç da çalışmaları yerinde incelediğini belirtti.

Suruç'un tarihinde ilk kez ciddi manada bir asfaltla tanıştığına dikkati çeken Kılıç, "Suruç'ta sadece ana yolları asfaltlamıyoruz. Öğrencileri düşünerek okul yollarımızı da asfaltlıyoruz. Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine gerçekten çok teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın