Dolar
32.33
Euro
35.07
Altın
2,223.66
ETH/USDT
3,564.70
BTC/USDT
70,779.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Teröristler Mehmetçik'e sahurluk götüren sivilleri hedef aldı

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler, Gümüşörgü Jandarma Karakolu'ndaki askerlere sahurluk börek ve poğaça götüren sivil vatandaşları hedef aldı.

26.05.2017 - Güncelleme : 27.05.2017
Teröristler Mehmetçik'e sahurluk götüren sivilleri hedef aldı Fotoğraf: AA/Selman Tür

BATMAN 

Alınan bilgiye göre, Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden İdris Yüksel (36) ve ağır yaralanan İlyas Çetinbaş'ın (45) Gümüşörgü Jandarma Karakolu'ndaki askerlere sahurluk börek ve poğaça götürdükleri ve dönüş yolunda oldukları öğrenildi.

Karakola sahur için börek ve poğaça bıraktıktan sonra dönüş yolunda terör örgütü PKK mensuplarının yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirmesi sonucu yaşamını yitiren İdris Yüksel'in cenazesi Kozluk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Ağır yaralanan Çetinbaş'ın tedavisi ise Batman Bölge Devlet Hastanesinde sürüyor.

Kozluk'ta, terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, PKK'lı teröristlerce, karakola malzeme taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmişti. Patlamada araçta bulunan Yüksel hayatını kaybetmiş, Çetinbaş ağır yaralanmıştı. 

Muhabir: Selman Tür, Muhyeddin Beyca, Hüsnü Aydın

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.