Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,220.79
ETH/USDT
3,570.60
BTC/USDT
70,797.00
BIST 100
9,079.97
Yaşam

İç organlarının yerinin ters olduğunu 63 yaşında öğrendi

Bolu'da yaşayan 63 yaşındaki Hatice Dönmez'in, karın ağrısı şikayetiyle başvurduğu özel bir hastanede yapılan tetkikler sonucunda iç organlarının ters tarafta olduğu anlaşıldı.

Zafer Göder, Mehmet Emin Gürbüz  | 29.04.2017 - Güncelleme : 30.04.2017
İç organlarının yerinin ters olduğunu 63 yaşında öğrendi

Bolu

BOLU

Bolu'da yaşayan 63 yaşındaki Hatice Dönmez'in, karın ağrısı şikayetiyle başvurduğu özel bir hastanede yapılan tetkikler sonucunda iç organlarının ters tarafta olduğu belirlendi.

Hastanenin genel cerrahi uzmanı operatör doktor Tahir Atun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tomografide hastanın karın boşluğunda bulunan organların normal yerlerinde olmadığını gördüğünü söyledi.

Tıp literatüründe çok fazla gözükmeyen bir olayla karşılaştıklarını belirten Atun, "Bizim hastamızda göğüs boşluğundaki organlar tamamen normal. Ancak karın boşluğu içerisindeki organlar birbirleri ile yer değiştirmiş durumda. Dolayısıyla biraz daha nadir görülebilen bir durum bu. Hastamızın bugüne kadar herhangi bir sıkıntısının olmaması bir başka güzellik." dedi.

Dönmez ise ağrı şikayetiyle hastaneye başvurduğunu kaydederek, "Doktorum bana 'Şimdiye kadar sen hastaneye gitmedin mi?' dedi. Ben de gittiğimi söyledim. 'Senin organlarında değişiklik var. Sol taraftaki organların sağ tarafta, sağ taraftaki organların sol tarafta' dedi. Ben öyle deyince heyecanlandım, korktum." ifadesini kullandı.

Muhabir: Zafer Göder,Mehmet Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın