arsim

Shqipëri, diplomohen studentët e universitetit të Fondacionit Maarif

Shqipëri, diplomohen studentët e universitetit të Fondacionit Maarif

"Mbështes gjithë punën e fondacionit tonë për plotësimin e nevojave dhe kërkesave të popullit vëlla dhe mik shqiptar në fushën e arsimit në të gjitha nivelet", thekson mesazhi i presidentit Erdoğan

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Prishtinë, mbahet moduli i dytë për autizmin me ligjërues ekspertë nga Turqia
23.03.2019

Prishtinë, mbahet moduli i dytë për autizmin me ligjërues ekspertë nga Turqia

Seminaret e Edukimit Special të organizuar nga TIKA, kanë tërhequr qindra të interesuar, në ligjërata që po mbahen nga ligjërues ekspertë të fushave të ndryshme të edukimit

Shkup, hapet Shkolla Dimërore "Qëndrim i Besueshëm"
23.02.2019

Shkup, hapet Shkolla Dimërore "Qëndrim i Besueshëm"

Në kuadër të shkollës, është realizuar seminari "Kritika e modernizimit, Kur’ani dhe besimi" nga ligjëruesi në Universitetin Shtetëror të Tetovës (UT), Prof. Dr. Metin Izeti

Turqia merr përsipër shkollat e lidhura me FETO-n në Pakistan
03.01.2019

Turqia merr përsipër shkollat e lidhura me FETO-n në Pakistan

Fondacioni i Turqisë Maarif ka marrë përsipër menaxhimin e institucioneve arsimore të lidhura me Organizatën Terroriste Fetullah (FETO) në Pakistan

Procesuimi i krimeve të luftës i pamundur, për shkak të mos bashkëpunimit Kosovë-Serbi
12.12.2018

Procesuimi i krimeve të luftës i pamundur, për shkak të mos bashkëpunimit Kosovë-Serbi

Natasha Kandiç tha se për pajtim nevojitet bashkëpunim rajonal, por se situata është e tillë që bashkëpunimi ndërmjet institucioneve të Kosovës dhe Serbisë nuk ekziston

Prishtinë, inaugurohet "Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në UP"
29.11.2018

Prishtinë, inaugurohet "Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në UP"

"Do ta kemi vështirë të mbesim garues në tregun e punës, tregun ekonomik në vend, qoftë edhe me taksa që i kemi vendosur nëse nuk i zhvillojmë disa aftësi, shkathtësi e zotësi të tjera, e që mund të tërheqin investime", tha Haradinaj