ballina/ faqja kryesore > kulturë dhe art

kulturë dhe art Të Tjera Lajmet

Producentët do të përzgjedhin disa nga yjet e Hollywoodit të cilët do të ngjiten në skenë për të prezantuar kategoritë e ndryshme të mbrëmjes, e cila do të mbahet pas gjashtë javësh

Portretizimi i këngëtarit të grupit Queen, Freddie Mercury nga Rami Malek, u vlerësua për pasqyrimin autentik të jetës së burrit, zëri i zhurmshëm i të cilit dhe paraqitja në skenën muzikore, vazhdon të përcaktojë epokën muzikore

"Turqia qëndron me Pakistanin sot dhe nesër, siç ka bërë edhe në të kaluarën, dhe do të vazhdojë të qëndrojë me të", tha Erdoğan në një konferencë të përbashkët shtypi me kryeministrin pakistanez Imran Khan në Ankara