Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,221.13
ETH/USDT
3,566.90
BTC/USDT
70,947.00
BIST 100
9,079.97
Politika

Başbakan Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu görüştü

Başbakan Yıldırım, "CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ile memleketin meselelerini konuştuk. Hem iç hem de dış politikayla ilgili gündemdeki konular hakkında değerlendirme yaptık." dedi.

17.10.2017 - Güncelleme : 17.10.2017
Başbakan Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu görüştü

TBMM

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mecliste bir araya geldi.

Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamının girişinde karşıladı. Yıldırım ve Kılıçdaroğlu'nun, foto muhabirlerine poz vermelerinin ardından görüşmeye geçildi.

CHP heyetini karşılayanlar arasında AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da yer aldı. Kılıçdaroğlu, görüşmeye CHP grup başkanvekilleri Levent Gök, Engin Altay, Özgür Özel ve Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ile geldi.

"Sayın Kılıçdaroğlu ile memleketin meselelerini konuştuk"

Yaklaşık 1,5 saat süren basına kapalı görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Başbakan Yıldırım, "CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ile memleketin meselelerini konuştuk. Hem iç hem de dış politikayla ilgili gündemdeki konular hakkında değerlendirme yaptık." dedi. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise "Sayın Başbakan ile Türkiye'nin pek çok sorununu görüşme imkanımız oldu. Sayın Başbakan belli konularda bilgi verdi. Kendisine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Muhabir: Sinan Uslu-Barış Gündoğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın