Dolar
32.62
Euro
34.75
Altın
2,407.52
ETH/USDT
2,899.80
BTC/USDT
60,520.00
BIST 100
9,524.59

Çin'in Fırın Endüstrisi @ Bakery China 2018 (9-12 Mayıs, Şangay)

 

Çin'in Fırın Endüstrisi @ Bakery China 2018 (9-12 Mayıs, Şangay)

Şangay - Bu yıl 200.000 metrekarenin üzerinde bir sergi alanıyla, 9-12 Mayıs'ta düzenlenecek olan Bakery China 2018, dünyanın her yerinden 2.100'den fazla katılımcıyı çekmiştir.

Çin'in fırıncılıktaki güçlü büyümesinin önemli bir göstergesi olarak, Bakery China ( www.bakerychina.com) 21 yıl önce başlatıldı ve bu alanda dünyanın en büyük fuarına dönüştü .Bu yüksek profilli ve etkili olayın organizatörleri olarak, Fırın & Şekerleme Sanayi (CABCI) ve Bakery China Exhibitions Co., Ltd Dernekleri Bakery China 2018 için Şangay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde 110'dan fazla ülke ve bölgelerden gelen 140.000'den fazla profesyonel ziyaretçiyi ağırlayacak ve burada her katılımcı Çin'in pastane endüstrisinin canlı gelişimini ve yeniliklerini gerçekten deneyimleyecektir.

Geçen yüzyılın sonundan bu yana hızlı bir büyüme yaşayan Çin'in fırıncılık sektörü, 2003 ile 2016 yılları arasında %20'lik bir büyüme oranına sahip oldu ve sektörde küresel bir lider olarak ortaya çıkıyor. Önümüzdeki aylarda, ülkenin unlu ürünlerin en büyük üretici ve tüketicisi haline gelmesi bekleniyor. Çin Ulusal İstatistik Bürosu'ndan devlet tarafından belirlenen ölçeğin üzerindeki fırıncılık işletmelerinin istatistiklerine göre, 2017 yılında Çin'in fırın ve şekerleme üretimi (pasta/ekmek, bisküvi, çikolata, dondurulmuş içecek, hazır erişte ve şekerleme dahil) toplam 35.899 milyon ton yıllık %8.29'luk bir büyüme ile 743.178 milyar RMB'lik ana faaliyet geliri elde etti.

CABCI tarafından belirtildiği üzere, 1.37 milyarlık bir nüfusa göre, Çin'in kişi başına yıllık ekmek tüketimi sadece 4.4 kg idi. Güney Kore'de ortalama 10 kg, Japonya'da 20 kilo ve ABD ve Batı Avrupa ülkelerinde 70-80 kg'ın üzerinde bir oranla karşılaştırıldığında, Çin'in büyüme ve genişleme potansiyelinin yüksek olduğu açıktır. Hızlı şehirleşme ve insanların diyetlerinin çeşitlendirilmesi, Çin'de fırıncılık endüstrisinin büyümesi için temel faktörler olacaktır.

Bizi Linkedin'de takip edin: https://www.linkedin.com/in/bakery-china-a82966a3

 Bu duyurunun orijinal kaynak dildeki metni, resmi ve geçerli versiyondur. Çeviriler sadece yardımcı olmak amacıyla sunulmuştur ve kanuni geçerlik sahibi tek metin olan kaynak dilde hazırlanan metin ile çapraz başvuru yöntemine göre incelenmelidir.

 

Bakery China 2018
Christine Jiang, +86-10-8219 1892
li.jiang@bakerychina.com

Kaynak: Reed Sinopharm Exhibitions

Bu haber bültenini çevrimiçi görüntülemek için: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51792323&lang=en

* Bu alanda yer alan duyuruların kaynağı Businesswire olup, Anadolu Ajansının haberler ile ilgili herhangi bir müdahelesi yoktur. Bu haberler yatırım tavsiyesi veya bülteni geçilen firmaların doğruluğunu teyit eder nitelikte olmayıp, Anadolu Ajansının bu şirketler ve kurumlar ile bir bağlantısı yoktur. Tüm sorumluluk Businesswire’a aittir.