Politika

Bakan Soylu Trabzon'da hoşaf ve ekmek dağıttı

Bakan Soylu, Trabzon'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolasıyla düzenlenen törende Çanakkale ruhunu canlandıran öğrencilere hoşaf, ekmek dağıttı.

18.03.2018 - Güncelleme : 18.03.2018
Bakan Soylu Trabzon'da hoşaf ve ekmek dağıttı Fotoğraf: AA/Meltem Yılmaz

TRABZON

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.

Çeşitli programlara katılmak üzere kente gelen Bakan Soylu, Ortahisar ilçesine bağlı Kahramanmaraş Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşla bir süre sohbet eden Soylu, esnafa bol kazanç temennisinde bulunarak, vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Soylu, öğrencilere hoşaf, ekmek dağıttı

Bakan Soylu, daha sonra 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı Atatürk Alanı'na gelerek, burada Mektebim Okulları tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen programa katıldı.

Burada da Çanakkale ruhunu canlandıran çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Soylu, öğrencilere hoşaf, ekmek dağıttı.

Bakan Soylu'ya, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi de eşlik etti.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.