Dolar
32.46
Euro
34.62
Altın
2,391.20
ETH/USDT
3,051.90
BTC/USDT
63,749.00
BIST 100
9,693.46
Politika

'Türkiye'nin yetiştirdiği değerli bir insandı'

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'in vefatına ilişkin, "Hasan Celal Güzel Bey, güzel bir insandı. Türkiye'nin yetiştirdiği değerli bir insandı. Bürokraside büyük işler yaptı." ifadesini kullandı.

19.03.2018 - Güncelleme : 19.03.2018
'Türkiye'nin yetiştirdiği değerli bir insandı'

Ankara

ANKARA

Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'in vefatı dolayısıyla, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Güven Hastanesinde, Güzel'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Sağlık Bakanı Demircan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hepimizin, milletimizin başı sağ olsun. Hasan Celal Güzel Bey, güzel bir insandı. Türkiye'nin yetiştirdiği değerli bir insandı. Bürokraside büyük işler yaptı. Maalesef Hasan Bey'i kaybettik. Hakk'ın rahmanına kavuştu. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Hasan Celal Güzel, arkasında hoş bir seda bırakarak aramızdan ayrıldı." dedi.

Muhabir: Duygu Yener


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın