Bota

Iran, dënohet me 13 vite burg një akademik për "tentim rrëzimi të regjimit"

Iran, dënohet me 13 vite burg një akademik për "tentim rrëzimi të regjimit"

Yezdi me vite ka ligjëruar në universitetin në Mashhad si ekspert për menaxhimit strategjik

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Irlanda e Veriut, arrestohen dy persona për vrasjen e gazetares
20.04.2019

Irlanda e Veriut, arrestohen dy persona për vrasjen e gazetares

"Meshkuj të moshës 18 dhe 19 vjeç janë arrestuar në pajtim me ligjin antiterrorist", bënë të ditur të shtunën nga policia

SHBA, meteorologët konfirmuan katër tornado në Virxhinia
20.04.2019

SHBA, meteorologët konfirmuan katër tornado në Virxhinia

Autoritetet theksojnë se janë dëmtuar pemë, shtëpi dhe disa objekte të vogla

Trump irritohet me Mueller-in pasi u shpreh i pafajshëm
19.04.2019

Trump irritohet me Mueller-in pasi u shpreh i pafajshëm

“Deklaratat janë bërë për mua nga njerëz të caktuar në raportin e çmendur të Mueller-it, që është shkruar nga 18 demokratë të inatosur që e urrejnë Trump-in, e që janë të sajuara dhe tërësisht të pavërteta”, shkroi Trump

Foshnja më e vogël në botë lëshohet nga spitali në Japoni
19.04.2019

Foshnja më e vogël në botë lëshohet nga spitali në Japoni

Ryusuke Sekino peshoi 258 gramë kur u lind, ndërsa pas pesë muajsh të kaluar në spital peshon 3,37 kilogramë

Rusia kërkon ndihmë nga Kina për ndërtimin e rutës detare në Arktik
19.04.2019

Rusia kërkon ndihmë nga Kina për ndërtimin e rutës detare në Arktik

Moska zyrtare kontrollon rreth 50 për qind të bregdetit të përgjithshëm në Arktik dhe kërkon që të stimulojë trafikun detar në rajon