Politikë

"KQZ e gatshme për zgjedhjet në Kosovë kurdo që të shpallen"

"KQZ e gatshme për zgjedhjet në Kosovë kurdo që të shpallen"

"Ne jemi te gatshëm dhe kurdo që zgjedhjet shpallen, ne do t’i organizojmë", tha kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor (KQZ), Valdete Daka

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Thaçi pas dorëheqjes së kryeministrit: Do të veprojë bazuar në kompetencat e mia kushtetuese
19.07.2019

Thaçi pas dorëheqjes së kryeministrit: Do të veprojë bazuar në kompetencat e mia kushtetuese

Unë besoj në pastërtinë e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe besoj në vlerat e larta morale të ushtarëve të lirisë. As vlerat e lirisë sonë dhe as luftën e UÇK-së nuk mund ta cenojë askush”, ka theksuar Thaçi

Rikonstruktim i madh në Qeverinë e Kroacisë
18.07.2019

Rikonstruktim i madh në Qeverinë e Kroacisë

Kryeministri kroat Plenkoviç tha se kjo ishte lëvizja e pritshme në vitin e fundit të mandatit të tij

Kryeministri Zaev shkarkoi dhjetëra zyrtarë të lartë
17.07.2019

Kryeministri Zaev shkarkoi dhjetëra zyrtarë të lartë

Kryeministri Zaev tha se drejtorët e MEPSO-s, ESM-së, NP Rrugët e Maqedonisë, Arkivit Shtetëror, janë pjesë e zyrtarëve të lartë që do të propozohen për shkarkim në seancën e sotme qeveritare

Haradinaj: Taksa mund të hiqet vetëm në shkëmbim të njohjes
16.07.2019

Haradinaj: Taksa mund të hiqet vetëm në shkëmbim të njohjes

Kryeministri i Kosovës, Haradinaj tha se Kosova nuk ka pse të ulet në tavolinë për bisedime me Serbinë “pa një kornizë marrëveshjeje që e ka emrin njohje reciproke në kufijtë ekzistues”

Zaev bën thirrje për takim liderësh
15.07.2019

Zaev bën thirrje për takim liderësh

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zaev ka bërë thirrje për takim të përbashkët mes liderëve të katër partive politike për të diskutuar çështjet e rëndësishme për procesin eurointegrues të vendit